Végül nem tudtam rávenni magam, hogy elmenjek hegyre futni. Esett is az eső, fáradt is voltam, nem volt kedvem a sárban csúszkálni. Viszont azt sikerült elérnem fejben, hogy lemenjek az utcára és Újpesten kocogjak kicsit. Volt egy tervem, hogy lefutok 10 km-t, de nem voltam benne biztos, hogy sikerül.

Amikor elindultam még csak szemerkélt az eső és rögtön a Görgey Artúr utca végén (alig 800 m után) elkezdett szúrni az oldalam. Na mondom, ezt már gimi óta nem éreztem, nem lesz ez így jó, de kifújtam erőltetve a levegőt és futottam tovább. Ezzel olyan 8-900 méterenként újra és újra meg kellett küzdenem, de egyre kevésbé erősen kezdett szúrni, szóval nem volt gond. Viszont amikor elértem Káposztásmegyer határát, ránéztem az órára és….baszki még csak 2 km? Ez kicsit elkedvtelenített, annak ellenére, hogy egyáltalán nem éreztem még kifulladtnak vagy fáradtnak magam. Nagyjából egyébként 2 km-enként sikerült ránéznem az órára. A patak végén a visszafordítónál kezdett el kicsit fájni a bokaszalagom, valószínűleg mivel nem vagyok hozzászokva a betonon futáshoz. Végül amikor visszaértem az állomás magasságába, akkor mutatott 7,5 km-t az óra, ott döntöttem el, hogy most már elmegyek 10-ig.

Így addig kacskaringóztam amíg meg is lett. Tüdőből egyáltalán nem fáradtam el, nagyobb tempót is bírtam volna, csak a térdemet (meg a bokámat) nem mertem jobban terhelni. Sajnos 9,1 km-nél amúgy leállt az óra, így a végét a gépen kellett kiegészítenem az útvonalnak, hogy megnézzem tényleg meglett-e a 10 km.

WP Strava ERROR strava_info should be an array, received: false

 

Hozzászólás


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.